Za top 12 natjecatelja bit će ovo prvi izazov izvan najpoznatije televizijske kuhinje.

Veselo raspoloženi kandidati, koji su svakim danom sve bliže MasterChef tituli, prionut će na novi zadatak. Ovoga će puta kuhati na otvorenom i to za velik broj ljudi. ''Očekujem neočekivano na ovim gastro izazovima. Sudeći po lokaciji, bit će jako zanimljivo. Što nas čeka? Ne znam'', kaže Anita Vuković koja se ne mora zamarati ishodom ovog izazova, budući da je već drugi put za redom osvojila imunitet.Za top 12 natjecatelja bit će ovo prvi izazov izvan najpoznatije televizijske kuhinje. ''Kuhanje na otvorenom meni je bolje nego kuhanje na zatvorenom'', ističe Luka Marin. Veliko iznenađenje za njih će biti kada ekipu bajkera na motociklu do njih bude predvodio chef Stjepan Vukadin, koji i sam gaji ljubav prema motociklima.

Stjepan, Melkior i Damir za chefove timova ovoga će puta izabrati Maju Jalšovec i Luku Piasevolija. ''Luka je do sada uvijek bio u timu. U zadnjem stres testu je prošao 'bezbrižno'. Činilo se kao da je zaspao, kao da spava zimski san. Vrijeme je da se probudi'', obrazložio je Melkior izbor Luke za vođu tima. Damir je pak kazao kako je Maja Jalšovec favorit iz sjene pa da je vrijeme da izađe iz te sjene i pokaže što zna.

Snage će pod Majinom crvenom pregačom odmjeriti Leo Jurešić, Marko Kolak, Anita Vuković i Nikola Kotur, u gastroduelu protiv plavih pregača pod vodstvom Luke Piasevolija u čijem će timu biti Luka Marin, Tihomir Krklec, Matea Alduk i Maja Šabić.

U 120 minuta morat će pripremiti 75 porcija jela, a koliko su naučili iz prošlog gastro izazova kada su također morali pripremiti veliku količinu jela vidjet ćemo već večeras.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju