„Neka se bore i neka najbolji pobjedi“

Vrijeme je za novi MasterChef stres-test koji će biti potpuno drugačiji od dosadašnjih jer će se za ostanak u showu boriti samo dva kandidata – Antonia i Josip.

Ishod večerašnjeg stres-testa otkrit će tko će zauzeti svoje mjesto među top 10 kandidata, a tko će zauvijek napustiti MasterChef. Dok će ostali kandidati, koji su već osigurali ulazak u top 10, sve promatrati s galerije, gledatelji će tijekom emisije u napetom iščekivanju ishoda duela imati priliku dati svoje mišljenje. Putem interaktivne platforme masterchef.hr/glasaj gledatelji će imati priliku izjasniti se tko zaslužuje ostati u showu.

 

Još će neko vrijeme od ispadanja biti siguran Dominik jer je svojim kuhanjem izborio jednu posebnu povlasticu. .„Platinasta kartica donosi sreću i sigurnost, ali moraš ići u dvoboje, moraš je braniti, možeš je izgubiti i drugi te gledaju drugačijim očima“, reći će Dominik koji i daje inzistira na tome da je upravo on „kralj sifona“, iako je Manuel krenuo oštro na tu titulu kao i na platinastu karticu. No prije nego što njihovo nadmetanje dođe do punog izražaja, Josip i Antonia morat će pokazati tko od njih dvoje ulazi u top 10, a tko će se vratiti svojoj kući.

„Nemam određenog favorita. Neka se bore i neka najbolji pobjedi“, kazat će Lara. Prije odlaska u stres-test, Josip će pustiti suzu i reći da je to samo zato što mu je jako stalo. Stjepan će im priopćiti da ih čeka jedan potpuno drugačiji stres-test, odnosno da ih čeka natjecanje s profesionalnim kuharom. Kako će to izgledati, ne propustite doznati u novoj epizodi MasterChefa.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju