Stjepan: ''MasterChef je pun iznenađenja pa smo vam ih i ovoga puta priredili nekoliko''

Sasvim nova lokacija iščekuje MasterChef kandidate. Ovoga puta u posljednjem gastroduelu, suočit će se u Trogiru, u restoranu chefa Stjepana Vukadina ''Il Ponte''.



Prilika je ovo da pobjednički tim osvoji priliku da izbori direktan ulazak u polufinale. ''Jako sam uzbuđena, stvarno jesam'', rekla je Matea Alduk kada je doznala gdje će se održati timski izazov, dodavši kako je uvjerena da neće kuhati samo za žiri: ''Vjerojatno ćemo imati neke goste. Svakako očekujem da će ovo biti najteži gastroduel do sada.''

Svi su bili jako sretni kada su shvatili da im je destinacija mjesto na moru. ''Nikada nisam bio u Trogiru, tako da se veselim što sam ovdje i što ćemo tu kuhati'', kaže Leo Jurešić. ''More ti odmah da neku želju. Jedva čekam početi kuhati'', ističe Maja Šabić.

''Nemam se što nadati, mislim da će u zadatku biti riba. Ali isto mi je, kuhao u Trogiru ili Daruvaru, bitno je da se kuha'', rekao je Marko Kolak.

''MasterChef je pun iznenađenja pa smo vam i ovoga puta priredili nekoliko iznenađenja'', otkrio im je Stjepan, a Damir dodao kako ni jedan tim ne očekuju eliminacije. No, pobjednički tim osvaja priliku da se bori za direktni ulazak u polufinale. ''To je izuzetna prilika za mene i borit ću se za pobjedu tima'', kazao je Marko. ''Moramo se potruditi danas najjače nego nikad'', odlučna je Maja Šabić.

Ovoga puta žiri im neće birati vođe nego će ih izabrati sami među sobom. ''Morate izabrati dvije osobe za koje smatrate da vas mogu odvesti u polufinale'', poručuje im Stjepan. Vođe su kandidati međusobno brzo izabrali, pa će tako plavi tim voditi Maja Šabić u čijem će timu biti još i Matea i Marko, a crveni tim predvodit će Leo koji će u svoj tim izabrati Maju Jalšovec i Loru Cepetić.

Kako će se natjecatelji snaći u profesionalnoj kuhinji chefa Stjepaan Vukadina, ne propustite pogledati već večeras.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju