Tko će svoju crnu pregaču pretvoriti u bijelu?

Pred nama je posljednja bootcamp emisija MasterChefa u kojoj natjecatelji moraju dati sve da osvoje bijelu pregaču, odnosno kartu za ulazak u top 24. Osim bijelih, pojedinim kandidatima dosad su dodijeljene i crne pregače koje simboliziraju drugu šansu, no samo će troje sretnih kandidata, koji u dodatnoj rundi kuhanja pokažu najveću strast i motivaciju, zaista svoje crne pregače zamijeniti bijelima.

U večerašnjoj emisiji, natjecatelji će od namirnica koje je žiri pripremio za njih morati pripremiti najbolje jelo. „Inače to ne pripremam. S mesom se inače ne bavim“, reći će Piero. „Moja je prednost da se dobro snalazim u stresnim situacijama“, otkriva Sarah. „Pobijedila sam svoj najveći strah – vrijeme, a sada idem do pregače“, istaknut će Kristina.

Zadnja pregača ostat će Melkioru i za nju će se boriti Piero i Nina, a jedan od kandidata neočekivano će odustati od svoje pregače. Kome će poći za rukom da svojim kuhanjem zasluži mjesto među 24 najboljih te tko će iskoristiti posljednju šansu i svoju crnu pregaču zamijeniti bijelom, doznajte večeras.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju