TOP 24 je kompletan

Došlo je vrijeme da se natjecatelji koji su dobili crne pregače u „posljednjoj šansi“ bore za svoj ulazak u MasterChef vilu. U 30 minuta s glavnom namirnicom, odnosno biftekom, Nina, Nikola i Tomislav morali su impresionirati žiri. I Tomislavu i Nini glavna je namirnica bila prepečena, a najmanje je grešaka napravio Nikola te je on svoju crnu pregaču zamijenio bijelom u Stjepanovom timu.

U sljedećom krugu posljednje šanse našli su se Luana, Ivana i Edin. Njihova glavna namirnica bila je losos. Ivana i Edin su se obradovali lososu, a onda im je Melkior napomenuo da članovi žirija ne vole tu namirnicu pa će se morati posebno potruditi da im ga naprave primamljivo. To je pošlo za rukom Ivani kojoj je Melkior uručio bijelu pregaču. „Vidim jako veliki potencijal u tebi“, rekao joj je. Kad je čula da je ostala bez bijele pregače, Luana je zaplakala kazavši: „Stresan je ovo dan“.

U trećem krugu zadnje šanse našli su se Dina i David koji su za glavnu namirnicu dobili piletinu. Dok se Dina odlučila za salatu za koju je rekla da je najbolja salata koju će žiri probati, a David za jelo s više komponenti, na Damiru je bilo da odluči tko će ući njegov tim. Kad je vidio Davidov tanjur na kojem je bio limun, pozvao je Melkiora koji je uzeo limun s tanjura i bacio ga.

Ipak, Damiru se više svidjelo Davidovo jelo, pa je njemu uručio bijelu pregaču. „Razočarana sam što nisam ušla u tu kući. Zbog toga sam došla“, rekla je Dina za kraj.

 

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju