Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Strast ambicija, kreativnost – karakteristike su koje kandidati MasterChefa moraju pokazati žiriju kako bi dobili pregaču, a time i priliku natjecati se u sljedećim emisijama. Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović od njih očekuju najbolje jelo koje su ikada skuhali kako bi im ukazali povjerenje i ponudili mjesto, svaki u svom timu od sedam natjecatelja. Ostalo je još malo pregača, pa je svaka sitnica koja se nalazi na tanjuru važna. Osim toga, žiri pomno prati kako se kandidati ponašaju za svojim radnim jedinicama dok pripremaju jelo – nose li rukavice, jesu li uredni, kako raspolažu s namirnicama koje su pred njima – svaki je od tih segmenata jednako važan i može biti presudan kada žiri donosi odluku o tome kome će predati pregaču za svoj tim.

Jedna skupina morat će pokazati kako se snalazi s pripremom namirnica među kojima se nalazi meso, a druga kako s onima među kojima se nalazi riba. Osim zadanih namirnica iz vrećica, od kojih ne moraju koristiti sve, tu su i osnovne namirnice koje se nalaze ispod stolova na kojima pripremaju jelo. Na raspolaganju im je 45 minuta u kojima moraju pripremiti najukusniji obrok do sada, a svaka je sekunda važna.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Neki će osmislili nova jela, neki se držati jednostavnih, a neki sigurnih kombinacija koje su im već poznate, dok će neki raditi interpretacije poznatih jela na malo drugačiji način. Zbog velikog pritiska vidjet ćemo kako i suze teku, a najmlađa natjecateljica prvi će se put susresti s pojedinim začinima te će morati vrlo brzo odlučiti hoće li ih koristiti i u kojoj mjeri. Hoće li joj njezina odluka pomoći ili odmoći doznajte već večeras u MastreChefu!

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju