Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Posljedice rada u timovima u posljednjem gastroduelu u kojem je Ivan bio vođa crvenog tima, a Roko plavog, kandidatima su donijele jedno veliko iznenađenje kojem se nisu nadali.

Nakon gastroduela u kojem su svoje sve izbrušenije kulinarske vještine morali pokazati žiriju, ali i gostima, kandidati MasterChefa su napravili analizu svojih jela, a stav kojeg su pri tome pokazali kao i jela koja su donijeli pred goste bili su veoma razočaravajući za žiri – Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića.

''Ja sam prvenstveno jako zadovoljan i timom i vođenjem. Imali smo poteškoća, ali smo ih i rješavali. Svaki pojedinac radio je na svom jelu i kako ih je završavao išao je dalje'', osvrnuo se Ivan na zadatak da pripreme 40 tanjura s pet različitih jela. Nabrojao je sve što je radio svaki pojedini član tima. ''Kako smo vizualizirali tako smo i napravili'', kazao je dodavši da su ipak podcijenili vrijeme.

Roko je također bio zadovoljan svojim timom, ali ne i sam sobom. ''Ne mogu sebi oprostiti grešku za muškatni oraščić. To me malo resetiralo. Ostavilo je posljedice pogotovo na rižoto koji sam ja radio'', kazao je Roko. Ema smatra da je bio problem s muškatnim oraščićem, ali da je Roko sve brzo shvatio i ispravio. ''Mislim da smo lavovski odradili posao. Imali smo dva kiksa, ali sam ponosna na cijelu ekipu, jer smo hladne glave sve riješili'', optimistična je i pozitivna bila Gorana.

No viđenje vođa kao slabijih karika u timu, ali i jela koja su iznijeli gostima, kod žirija je izazvalo odluku da pobjednika ovog sučeljavanja ipak nema i da članovi oba tima idu u eliminacijski krug.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju