Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Od 60 kandidata koji su dobili pregače u audicijskim emisijama MasterChefa, ostat će ih 21. Tko će od njih uspjeti, a tko razočarati doznat ćemo u večerašnjoj emisiji jer potraga za najboljim kuharima se nastavlja.

Pred kandidatima je zadatak da impresioniraju barem jednog člana žirija koji će im nakon što proba jelo spravljeno od zadanih namirnica iz vrećice dodijeliti pregaču. Pregaču mogu dobiti i od dva i od sva tri člana žirija, a onda biraju u čijem će timu biti – onom Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića ili Damira Tomljanovića, ovisno o tome tko im je od njih predajom pregače ponudio mentorstvo. Pregača je malo, pa svaka pogreška na tanjuru ima svoju cijenu, a kandidati moraju zadiviti svojim umijećem improvizacije jela sa zadanim namirnicama.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Osim namirnica iz vrećice na raspolaganju su im i osnovne namirnica koje se nalaze ispod njihovih radnih jedinica. Jedna skupina natjecatelja ima izazov pripremiti jelo s mesom, a druga jelo s ribom. Dobili su napomenu da ne moraju iskoristiti sve namirnice, a za pripremu jela imaju 45 minuta. ''Budite kreativni, zanimljivi, pokažite da imate znanje i vještinu'', poručio im je Melkior.

''Kreativan sam inače samo s onim namirnicama koje si sam izaberem, ali treba biti kreativan s onim što dobiješ pa ćeš vidjeti što će ispasti od toga', rekao je Borna. ''Kad smo vidjeli namirnice počeli su mi se miješati negativni osjećaji, ali nastojat ću uspješno izvršiti ovaj zadatak'', kazala je Ema. ''Toliko mi je kombinacija bilo u glavi što da radim. Imam jaja, brašno, mogu raditi tjesteninu, da pečem samo na tavici meso, što ću koristiti, što neću. Bilo je hrpa kombinacija i glava mi je počela ključati'', ispričao je Zvonimir. Gorana se dosjetila da bi mogla zamaskirati piletinu, a je li joj to pošlo za rukom i je li svojim jelom uspjela privući pažnju barem jednog od iskusnih nepaca, doznajte u večerašnjem MasterChefu.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju