"Znaš kad nešto staviš u usta i odmah te... Ja sam čak i pokazao reakciju u emisiji!"

Najpoznatija kuhinja u Hrvatskoj uskoro ponovno otvara svoja vrata. A već dobro uigrani članovi žirija Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović sjeli su za sudačke stolce te s nestrpljenjem očekuju nove kandidate.

"Jedva čekam da vidim što nas čeka. Koji će sve ljudi doći, osobe, individue, zanimljivosti. Koja će nam sve jela spremati. Tako da, u svakom slučaju mislim da će biti zanimljivo. Veselim se probati neka nova jela, što možda dosad nismo probali. Nadam se samo da neće bit puno rižota, manistre", izjavio je Stjepan Vukadin.

Stotine i stotine jela članovi žirija morali su probati u prethodnim sezonama.

"Mislim da ću uvijek pamtit jela koja je Matea imala u drugoj sezoni pogotovo raviol, mislim da je to jedno od najboljih jela definitivno koje smo probali u ove dvije sezone, a sad ako će netko nadmašit u trećoj jako ću bit vesel", priznao je Damir.

"Od Zveki iz prve sezone. Kombinirala je dagnje sa sojom. Od Temše da, u bootcampu kad je radio raviole bolognese, to mu je isto bilo dobro. Sad zadnje godine Maja u finalu predjelo, Matea s punjenom tjesteninom, kao neke gyoze", prisjetio se Melkior.

"Bilo je dosta dobrih tanjura i u prvoj sezoni našoj, i u drugoj sezoni našoj, ali nekako najfriškije ono što mi je ostalo Mateini ravioli punjeni sa pilećom jetricom u umanju od gljiva, s dehidriranim šampinjonima", priznao je Stjepan.

No jedno jelo posebno pamte i to ne po dobrom.

"Gogu nitko neće zamijenit. Nema teorije. Eventualno Ema iz prve sezone s graškom i borovnicom to je isto bilo dosta, ali Goga je broj jedan, nitko je ne može s trona skinut", zaključio je Melkior.

Pogledajte kako je izgledao set na snimanju promo spota za novu sezonu MasterChefa!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju