U goste dolazi slastičarka Tea Mamut!

 Troje MasterChef kandidata ulazi u novi stres test. Svaki od njih poseban je po nekom od važnih prednosti – u tehnikama je najbolja Gaia, u znanju Petar, a po snalažljivosti najbolja je Ivana – no koja će prednost u novom izazovu biti najvažnija, tek ćemo saznati. „Kuhat ću sa željom, voljom i bez stresa“, najavljuje Gaia. Troje kandidata koji su bili najlošiji u posljednjem izazovu, morat će dokazati da zaslužuju svoje mjesto u top šestorci.

U goste im dolazi slastičarka Tea Mamut koja će im donijeti svoj autorski desert osmišljen 2016. godine, a inspiracija za njega bio je Mediteran. „Nisam do sada imao prilike kušati njezine slastice, ali pratim njezin rad i znam da je vezana uz Dalmaciju i pretpostavljam da će takav biti i današnji zadatak“, kazat će Petar, a bit će i u pravu.

Na samom desertu bit će puno detalja – kandirana korica naranče, razno jestivo cvijeće, cvjetni prah, gel od naranče i limuna, a iznenadit će ih i okus soli u slatkom desertu.

S obzirom na rekvizit koji će Tea donijeti kako bi im pomogao u izradi njezinog deserta, Damir će konstatirati: „Kandidati će plesati onako kako gošća svira“. Za što će poslužiti gramofon koji će kandidati dobiti na svojim radnim jedinicama i kako će se oni s njime snaći, ne propustite pogledati u novoj epizodi MasterChefa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju