Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

U MaterChef kuhinji prilagođenoj novom eliminacijskom izazovu pred žiri će izaći plavi tim koji je izgubio u nadmetanju s crvenim timom. U bijelim pregačama bit će Ana koja je dobila imunitet i Frano koji ga je izborio filetiranjem ribe. Ostali članovi plavog tima na sebi će imati crne pregače što znači da se bore za imunitet pomoću kojeg se u sljedećem izazovu neće morati natjecati za ostanak u vili.

Svaki član plavog tima dat će glas dvjema osobama za koje smatra da trebaju ući u eliminacijski izazov. Imena tih osoba zapisat će na papirić i staviti na čavliće ispred osoba koje su nominirali. Troje natjecatelja koji dobiju najveći broj glasova svojih kolega pridružit će se Marku u natjecanju za ostanak.

Marko smatra nepravednim način na koji se provodi odabir za kandidate koji idu u eliminacijski izazov. Smatra da bi to trebali biti voditelj i zamjenik tima, jer kako je objasnio, nije nikada vidio da momčad izgubi utakmicu, a trener eliminira cijelu momčad i kaže da nije kriv. Spomenuo je da je mislio da će se eliminacije odvijati na temelju zadatka, a ne osobnih preferenci i slaganja. ''Napetost se može rezati onim najmanjim škaricama kolika je'', primijetila je Marija, koja je kao članica pobjedničkog crvenog tima ovaj sraz gledala s galerije.

''Danas je za mene tužan dan jer su četiri vrlo jaka kandidata završila u eliminaciji. Nadam se da se to više neće ponoviti. Jaki kandidati ne smiju ispadati na ovakve gluposti'', rekao je Marko.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

U MasterChef kuhinju doći će jedna posebna gošća, talentirana i perspektivna vlasnica zalogajnice Ivana Bekavac koja će kandidatima u eliminacijskom izazovu zadati nimalo lagan zadatak - rekreiranja njezinog jela sa srdelama koje Ivana smatra kraljicama mora.

Kandidati će imati prilike dobro proučiti jelo i kušati ga te će si moći pomoći receptom, a kao pomoć moći će odabrati i po jednog kandidata koji će borbu za ostanak u MasterChefu između četiri natjecatelja pratiti s galerije. Žiri neće gledati kako natjecatelji spravljaju jelo te neće znati čije je jelo na kojem tanjuru.

Nažalost, jedan od kandidata neće uspjeti zadovoljiti postavljene uvjete zadataka i morat će napustiti vilu i MasterChef kuhinju.

Emisiju "MasterChef" pratite od utorka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju