Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Novi dan, nova iznenađenja za MasterChef kandidate. Ovoga puta ispred svakoga od njih neće se naći jedna nego čak tri kutije iznenađenja. Svaka od njih osim iznenađenja namirnica koje kriju, donosi natjecateljima i neka ograničenja.

Nakon turbulentnih odnosa među kandidatima prije sljedećeg izazova dobili su veoma koristan savjet žirija. ''Nadam se da ste svojim ulaskom u MasterChef kuhinju ostavili svoje nesuglasice iza vas'', rekao im je Damir osvrnuvši se na zbivanja i svađe među kandidatima.

U kutiji iznenađenja nalaze se namirnice koje su im na raspolaganju za kuhanje te imaju pravo i na osnovne namirnice koje se nalaze ispod njihovih radnih jedinica. Prije nego su otvorili kutije kandidati su uglavnom izrazili želju da ispod nje bude meso. Za kuhanje s namirnicama koje su imali otvorivši prvu i najveću kutiju iznenađenja imali su 55 minuta.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

''Uzbuđen sam i sviđa mi se to što vidim. Bit će danas igre'', rekao je Tihomir, a to što je vidio nakon podizanja kutije bili su krumpir, šparoge, biftek, senf. No, iznenađenja je još. Na kutiji koja se nalazi ispod prve, uz nabrojene namirnice piše i '’10 minuta manje''. To znači da ako žele podignuti tu drugu kutiju i imati mogućnost kuhanja s onim što se nađe ispod nje, imaju deset minuta manje za kuhanje - umjesto 55 imat će 45 minuta. Žiri neće kušati sva jela, nego samo ona koja im ''zapnu za oko''.

Rizik otvaranja druge kutije preuzeli su svi. ''Bojala sam se da mi je ovo premalo namirnica a previše vremena'', rekla je Zvijezdana. A je li druga kutija koja je sadržavala kozice, timijan dimljenu paprika i limun bila zadovoljavajuća i je li Zvijezdana bila među onima koji će otvoriti i treću kutija te si dodatno skratiti vrijeme kuhanja, pogledajte već večeras u novoj emisiji MasterChef.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju