Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Na dan pun iščekivanja u kojem će se pojedini kandidati morati dokazati u stres testu, malo opuštanja donio je Klavdijin rođendan. Željka i Roko pripremili su joj tortu te su obilježili njezin rođendan s nadom da će pobijediti u nadolazećim eliminacijama. 

Ostale kandidate mučio je Franin imunitet kojeg je osvojio na prethodnom izazovu te ga ovoga puta tim ne može nominirati za eliminacijski izazov. Složili su se s tim da je upravo on taj koji je unio najveći nemir u tim, a sada je zaštićen. ''Konkurencija nam je jaka. Nemam uopće ideju tko bi mogao ispasti. Bilo bi drugačije da Frano nema imunitet. Svi bi mu ubacili svoj glas'', rekla je Željka. ''Ne osjećam se dobro zbog nominacija. Onoga koga sam htjela nominirati taj je dobio imunitet'', kazala je Marija. ''Žao mi je što Frano ima imunitet. Sigurna sam da ga nema da bi ga svi nominirali'', uvjerena je Zvijezdana. ''Mislim da nije zaslužio imunitet ni pod razno'', jasna je i Gorana.

Frano je čuo sve njihove kritike, ali nije pokazao volju da im se prilagodi. ''Svjestan sam da nisam socijalno taktičan. Prema socijalnim odnosima jednostavno možda nisam samokritičan, ali ne gajim toliku potrebu da se prilagodim. To ne mogu'', rekao je Frano.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Žiri ih je upozorio da moraju nominirati kandidate i pri tome dati konkretan razlog, a ne kao prošli put da nominacije određuju prema osobnim naklonostima. Prije nego su počeli nominirati, Marija je bila veoma ljuta na Franu i grubo ga je kritizirala pred svima, čak i na iznenađenje nekih kandidata. ''Nisam baš dobila dojam o Frani da je takav kakvim ga je ona predstavila. Ali možda je ona to preosobno shvatila'', rekla je Karmen.

Što je sve Marija rekla o Frani, koga će kandidati plavog tima nominirati za eliminacijski krug i tko će biti odabran da se uz Mariju bori za ostanak u Masterchefu pogledajte večeras.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju