Njegov sedmi i posljednji stres test

Fit obrok, inspiriran „poke bowlom“ nije donio sreću Miroslavu, koji ga je pripremio najlošije od svih kandidata u stres-testu. S njim su se za ostanak u showu natjecali još i Ivana, Ivan te Antonia. „Sedmica mi je bila koban broj. Ja sam kao mačka sa sedam života, sedmi nisam uspio preživjeti. Šteta“, rekao je Miroslav.

Svoj opstanak kandidati su nastojali ostvariti kroz dvije faze – u testu osjetila i pripremi „poke bowla“. Jelo inspirirano „poke bowlom“ radili su s namirnicama koje su već imali u košari na radnoj jedinici. Od četiri osobe koje su bile u stres-testu, tri nikada nisu ni kuhale ni jele „poke bowl“, jedino ga je radio Ivan. Na kraju to mu nije pomoglo, jer najbolji tanjur napravila je Ivana. „U tebi prepoznajemo strast, samo ti treba malo više samopouzdanja. Normalno je pasti, ali ustani i idi dalje“, rekao joj je Melkior. Odlika koju je imala u svom tanjuru bila je dresing i svježina. Ivanu su pak uputili žestoku kritiku. „Brine nas što svoje greške jako teško ispravljaš. Rekli smo ti da ideš prema gore, pa prema dolje, jako puno osciliraš. Približavamo se trenucima kada te ovakve greške lako vode doma“, opaska je koju je Ivan čuo od Damira.

I Miroslav je dobio kritiku na tanjur, a Stjepan mu je prvo kazao da njegov tanjur nije ni izgledao kao „poke bowl“, bio je suh, u njemu nije bilo dovoljno dresinga i nije bio narezan na dovoljno male komadiće. Unatoč tome, nije bio pokoleban u tome da mu MasterChef ostane u lijepom sjećanju. „Kad rezimiram sve, ovo je prelijepo iskustvo koje ću pamtiti cijeloga života. Kad sam ušao u kuću rekao sam da je to moje mjesto i da želim biti tu što duže…„Sva moja putovanja po svijetu ne mogu se usporediti s ovim“, osvrnuo se Miroslav za kraj, na svoju MasterChef avanturu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju