"Ne osjećam se najbolje"

Dan nakon gastroduela u Novom Vinodolskom, vrijeme je da kandidati prozovu one koje smatraju najodgovornijima za loš rezultat u timu. Gubitnički plavi tim, kojeg je u gastroduelu vodila Ivana, bio je pred velikom odlukom – koga od svojih članova nominirati za odlazak u stres test i potencijalno ispadanje.

Petar se nada da neće biti „zakulisnih igara i spletki“, dok Miroslav misli da bi ove nominacije mogle promijeniti pojedine odnose među kandidatima. „Mislim da će se neki odnosi unutar našeg tabora poljuljati“, kazat će Miroslav u očekivanju nominacija. Posebno teško bit će Meri: „Ne osjećam se najbolje. Mom sinu je danas rođendan i baš mi je teško“, reći će ona kroz suze.

Koga će natjecatelji prozvati, nakon što Ivana otkrije da su lošije jelo napravili od suparničkog tima jer nisu dovoljno dobro komunicirali? Nju zasigurno neće moći nominirati jer ima imunitet, no tko će se onda naći na tapeti saznat ćemo već večeras u emisiji u kojoj će kandidati replicirati jela chefova Gorana Kočiša i Tibora Opačića.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju