Izgleda strog, a zapravo je mica maca?

Ana Grujić (22) pripremila je čokoladno-voćno desertno jelo, a pred žirijem je morala dovršiti dio koji joj je zagorio u pretkuhinji. U jednom trenutku zbog načina na koji se ponašala za štednjakom, upitali su je „Znaš li ti kuhati?“.

Ubrzo je shvatila da joj plin nije bio upaljen ispod lončića u kojem je kuhala umak. „Apsolutno sve što je moglo poći po krivu je pošlo po krivu“, komentirala je Ana koja na kraju ipak nije dobila pregaču.

Glazbenik Robert Pajić (33) pokušao je pripremiti domaće raviole od cikle na umaku od crnog vina. U MasterChef se prijavio zbog izazova i odvažio se raditi neke tehnike koje mu nisu domaći teren, a to ga je i koštalo pregače jer mu se hrana koju je radio pred žirijem raspala.

„Bio sam razočaran. Gledao sam i ne vjerujem. Vježbao sam i ispadalo je svršeno, a pred žirijem se raspalo“, rekao je Robert koji je audiciju također napustio bez pregače.

Ivana Soldo (27) nepca žirija u audicijskoj je emisiji odlučila osvojiti tiramisuom na njezin način. „Da mogu nešto drugačije, pojednostavnila bih. Ne bih si zadala toliko stvari koje su mi oduzele dosta vremena“, rekla je Ivana.

Melkioru se nije svidio način na koji je servirala desert, pa je od njega dobila „ne“. No, prolaz je dobila od Damira i Stjepana, pa je kući u Čitluk otišla s pregačom. „Kod mene je sada inat da se dokažem Melkioru, da ja to mogu“, rekla je za kraj.

Kako vi doživljavate Melkiora?

glasova:

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju