"Kum je fiksni, a žene se mijenjaju“

Zbog jedne od najgledanijih zabavnih emisija, natjecatelj MasterChefa Miroslav Kordić nije našao samo djevojku, nego i kuma za vjenčanje. Na Damirovo pitanje Miroslavu, što će mu ljubav reći kad joj kaže da je našao kuma u MasterChefu, on odgovara: „Nadam se da će dati zeleno svjetlo. To će biti jedan od preduvjeta. Kum je fiksni, a žene se mijenjaju“, našalio se Miroslav.

Kum kojeg je pronašao je natjecatelj Mirko Barišić koji je prilikom dolaska u kuhinju nasmijao žiri, budući da je odabrao pomalo neobičnu odjevnu kombinaciju za kuhanje. „Neki su došli na modnu reviju“, komentirao je Stjepan čim ga je vidio u košulji u kojoj se Mirko pohvalio svojim dekolteom, a na nogama je imao mokasinke.

Dok su kuhali Mirko i Miroslav toliko su razgovarali da su ometali Dinu. „Malo su me dekoncentrirali. Samo sam čekala kad će ušutjeti“, rekla je te dodala da ju je jako ometalo njihovo pričanje, a ubrzo je otkrila da je bila toliko dekoncentrirana da je umjesto soli stavila šećer.

Zbog slatkoće zaključila je da okus više vuče na azijski, a spasila ga je pomoću, kako kaže: „dobre, stare zaprške“. No ipak žiriju se nije svidjelo što je napravila previše jednostavno jelo – palentu i meso u umaku.

Kad je saznao da je Dinu ometalo brbljanje s Miroslavom, Mirko je kazao: „Ispričavam se ako sam joj stao na žulj“. No i uz puno priče za vrijeme izazova, Miroslav i Mirko uspjeli su osvojiti pregaču koju im je dodijelio Stjepan.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju