Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Došlo je vrijeme za analizu gastroduela s Medvedgrada u kojem su timovi pokušali nadmašiti jedni druge ne samo pred žirijem nego i dvije posebne gošće iz vinarije Kutjevo. Tema večere od četiri slijeda koju su pripremali bila je sparivanje predstavljenih vina s jelima koja su radili, uz napomenu da su kreativnost i iznenađenja dobrodošla. Već prema reakcijama gošći i žirija moglo se naslutiti da nisu sva jela zadovoljila zadatak, ali konačni sud kandidati će tek čuti.

''Mislim da smo svi veliki amateri po pitanju toga i vrlo mi je bitna ta povratna informacija jesmo li uparivanje odradili uspješno ili neuspješno'', rekao je Ivan prije analize.

Iako su oba tima htjeli ostaviti zadnjih 20 minuta za serviranje, ni jednom timu to nije uspjelo. ''Neke stvari ne možemo raditi prije, na primjer rižoto koji se mora servirati u zadnji tren, a i meso smo pekli u zadnji tren da bude toplo'', rekla je Zvijezdana, voditeljica crvenog tima.

Plavi bi tim drugačije radio s toplim predjelom i što se tiče deseta, napravili bi manje čokoladno gnijezdo. ''Na žalost dogodilo se da nismo uspjeli probati sve komponente jela s vinom. Greška? Da, apsolutno. Iskustvo je jedino što može napraviti razliku', rekao je Tomislav, chef plavog tima koji je od žirija dobio kritiku za serviranje biljnih perlica na dva slijeda jela, što nije dopustivo.

No, to nije jelino što je zamjereno plavom timu, pa su u ukupnom zbroju ocjena oni slabiji tim čije članove čeka borba za imunitet. Hoće li ona biti uspješna barem za jednog člana tima ili će u eliminacijski izazov morati svi kandidati plavih pregača, doznajte već večeras u novoj emisiji MasterChef.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju