Dominik: „Spreman sam tako igrat“

Nema više linije manjeg otpora, nema prečaca, nema zlatne sredine za kandidate koji su došli nadomak najboljih deset. Svaki tanjur izgledom, okusom i idejom mora biti dostojan ove faze natjecanja u MasterChefu. Kako je najavio žiri: upravo počinje igra na sve ili ništa za preostalih 11 kandidata. „Spreman sam tako igrati. Dat ću sve od sebe“, kazat će Dominik te dodati da mu je strategija za top 10 – kuhanje sa srcem.

„Sve više me strah kutije i iznenađenja, imat ću tikove od onih 'ali'“, reći će Antonia, prije nego otvore kutije ispod kojih će se nalaziti slika s licem kandidata. Naime, svatko će ispred sebe imati fotografiju osobe za koju je žiri procijenio da se kulinarski ili karakterno potpuno razlikuju od onog koji će biti za radnom jedinicom, jer počinje ciklus spajanje nespojivog. Osim toga, u dućanu će morati uzeti namirnice koje će ih podsjećati na osobu čija je slika ispred njih.

Nakon što je prošao kao najbolji u prošlom eliminacijskom izazovu, Josip koji mora jelom prezentirati Petra, kaže da će sada gristi još jače. „Petar je enciklopedija, a Josip je na putu da postane roman, malo tanji roman… potanji, časopis“, komentirat će Manuel ovu kombinaciju. A kako će se on snaći s jelom koje bi trebalo prezentirati Dominika, čiju je sliku dobio, doznajte u novoj epizodi MasterChefa, večeras na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju