Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

MasterChef putovanje bliži se svom kraju za još jednog natjecatelja. Nakon što su u prethodnoj emisiji crne pregače dobila tri kandidata čija su jela bila najlošija, došlo je vrijeme da nakon noći provedene u vili spakiraju svoje kofere i upute se u MasterChef kuhinju kako bi dali sve od sebe da svoj kofer ipak ne moraju nositi kući nego ga vratiti u vilu. No, jedan od njih će se nakon kulinarskog stres testa ipak morati u potpunosti oprostiti od ekipe u vili i zaputiti svojoj kući.

U kuharskom nadmetanju za ostanak u MasterChefu, u novoj emisiji gledat ćemo Vanju, Maju i Igora. ''Tužan sam jer možda danas napuštam ekipu'', rekao je Vanja. ''Totalno je bezveze osjećaj pakirati kofere. Dat ću sve od sebe u eliminacijskom izazovu, bez obzira na ozljedu'', istaknuo je Igor koji je ozlijedio ruku prilikom kuhanja u prošloj emisiji. ''Imam pozitivna razmišljanja za ovaj izazov i mislim da će mi to pomoći'', kazala je Maja prije stres testa.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Zadatak koji su dobili je replicirati jelo koje se nalazi ispod zvona, od serviranja do okusa. Radi se o krem juhi od slanutka i graha s prženim žličnjakom od kozica te aromatizirani kreker. Natjecatelji će dobiti priliku vidjeti jelo, kušati ga te će si moći pomoći receptom koji će se nalaziti na njihovim radnim jedinicama.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju