Djeca će odabrati njima bolji tim, no timovi će ocjene još pričekati

Jela koja su MasterChef timovi u gastroduelu posluživali djeci bila su šarena, a Gaia se dosjetila da bi im bilo dobro pripremiti gumene bombone.

„Ne znam koliko su izbirljivi. Nismo po njima počeli raditi meni, ali sad smo se dogovorili što mijenjamo, a što ostaje isto“, rekla je Gaia koja je kuhala u plavom timu. Ivana iz crvenog tima istaknula je da su zahtjevni i stariji i mlađi, ali treba zadovoljiti njihova nepca na različite načine.

„Nisam nikada imala ovakvo kušanje. Mali vrtić navija samo za tebe. Meni je to bilo top“, rekla je Sarah nakon što su djeca za stolom klicala: „Crveni! Crveni!“ i prije nego su im kandidati donijeli tanjure.

Crveni tim za slano jelo pripremio im je rizi bizi i pohanu piletinu, malu salatu, majonezu i umak od piletine. „Gdje ćeš bolje za djecu“, rekla je Ivana.

Plavi tim donio im je bakine mlince, trganu piletinu, kremu od graška, hrskavu pancetu i osvježavajuću salatu. „Glavni faktor će biti kako smo se snašli i prilagodili meni djeci“, rekao je Luka.

 

Slatko jelo crvenog tima bile su tortice s bijelom čokoladom, pekmezom od marelica i bademima u čokoladi. Plavi su im za desert donijeli torticu od badema, maka i limuna s gumenim bombonima od maline te kremu od limuna.

No za ocijene će kandidati još malo pričekati, a koji je tim pobjednički otkrit će u sljedećoj epizodi MasterChefa.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju