Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Već četvrti dan strog, ali pravedan žiri MasterChefa kojeg čine vrhunski chefovi Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović, u potrazi su za kandidatima koji se natječu za titulu MasterChefa. Ambicije kandidata su visoke, ali samo najbolji će zaslužiti MasteChef pregaču i svojim talentom i radom nastaviti dokazivati da su baš oni najbolji izbor za titulu pobjednika.

Tko će sve uspjeti osvojiti žiri vidjet ćemo već u sljedećoj emisiji. Vrijeme lockdowna i online nastave pametno je iskoristila i jedna 18-godišnjakinja, ujedno i jedna od najmlađih kandidatkinja ovogodišnjeg MasterChefa. Što je pripremila žiriju i koja je njena priča, gledatelji imaju priliku saznati u sljedećoj emisiji.
Svoju priliku da ponese pregaču došao je potražiti između ostalih i operni pjevač Nenad koji će žiri pokušati uvjeriti da je zaslužio biti kandidat s, kako kaže, sljubljivanjem kontinentalne i jadranske kuhinje. ''Uvijek mi je ideja napraviti nekakav spoj i svako jelo modernizirati, igrati se s tim. Kuhinju shvaćam kao igru'', rekao je Nenad.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Ivona, koja je u kuhinji oduševljena tjesteninama i raznim načinima na koje se mogu spraviti, upravo je s domaćom tjesteninom pokušala pridobiti žiri, ali je pri tom pazila na to da na tanjuru sve što bolje izgleda: ''Vrlo mi je bitan estetski izgled u svemu tako i u kuhinji.''
Uređenje interijera i kuhanje možda na prvu nemaju poveznicu, ali nju vidi Tomislav koji se bavi završnim građevinskim radovima kao profesijom i kuhanjem kao hobijem. Ljubav prema kuhinji duguje svojoj baki i životnim okolnostima u kojima se, kaže, morao snaći još od rane mladosti. Životne okolnosti razvile su ljubav prema kuhinji i kod 18-godišnje Maje. ''Moje prvo kulinarsko iskustvo bilo je s bakom koja me podučila nekim osnovama, ali i težim stvarima'', kazala je Maja.

Što su sve natjecatelji pokazali žiriju i čime su ih pridobili ili odbili, u čemu su se snašli bolje, a na čemu još moraju poraditi, koje greške žiri prihvaća, a koje ne može tolerirati, gledatelji imaju priliku vidjeti već u sljedećoj emisiji.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju