Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Došlo je vrijeme da natjecatelji čuju što žiri misli o njihovim jelima i načinu kuhanja tijekom posljednja dva gastroduela koja su održana u Splitu. ''Nisam baš dobro spavala. Kao chef očekujem direktnu eliminaciju'', rekla je Željka prisjećajući se prvog timskog izazova u morskom okruženju, prilikom čega je njezin, plavi tim stavio na tanjur jednu komponentu manje i time znatno umanjio šansu da bude pobjednički. Međutim, plavi tim čeka veliko iznenađenje jer će saznati da su u drugom gastroduelu ''pomeli'' crveni tim, a budući da se broj bodova iz prvog i drugog gastroduela zbrajaju, oni će iz ovog izazova izaći kao pobjednici.

Epilog analize gastroduela ipak će biti sasvim neočekivan za oba tima, jer žiri ima iznenađenje za sve. ''Plavi, pobjednički tim - imat ćete se priliku boriti, jer netko od vas će si osigurati polufinale. Stres test u koji sada idete nije eliminacijski. Najbolji od vas u ovom testu ide u polufinale i u miru čeka svoje kolege koji će do polufinala imati još puno izazova'', priopćio im je Stjepan.

''Volio bih da sam na njihovom mjestu, ali izgleda da će moj put prema polufinalu biti teži'', rekao je Ivan.

Natjecanje troje kandidata – Željke, Tomislava i Gorane za polufinale uključivat će replikaciju dva jela mladog, ali iznimno uspješnog chefa Matije Bregeša. Kakve im je kulinarske poslastice pripremio Matija te tko će biti dovoljno uspješan da si osigura ulaznicu za polufinale, pogledajte već večeras u MasterChefu.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju