Slijede njegove kritike na orade u tijestu: „To je kao riba iz tropskih krajeva, raža“

Kompleksni zadatak koji je pred top pet kandidata MasterChefa stavio Melkior, dobro je iscrpio natjecatelje, ali nisu se predali. Prvi će žiriju svoju repliku jela orade u slanom tijestu donijeti Manuel. Ivana će pred žiri doći s velikom tremom i uzbuđenjem. „Jako sam nervozna“, priznat će, dok će se suočavati s izazovom serviranja pred Melkiorom, Stjepanom i Damirom.

Luka će izraziti svoje zadovoljstvo sudjelovanjem u zadatku: „Uživao sam u kuhanju i raduje me što je većina jela uspješna, tako da se nadam dobrom rezultatu“. Sarah će naglasiti kako je uživala u istraživanju novih tehnika kuhanja te dodati da joj je bilo zadovoljstvo kreirati jelo u okviru ovog izazova. Dominik će impresionirati žiri serviranjem cijelog filea ribe u jednom komadu. No, većina kandidata servirat će oblik tijesta koji će žiri podsjetiti više na egzotične ribe nego na oradu iz Jadranskog mora.

Unatoč izuzetnim naporima svih kandidata, žiri će morati donijeti tešku odluku o eliminaciji. Iako je teško odlučiti koga poslati kući, žiriju će biti sasvim jasno tko je bio najbolji u repliciranju okusa i izgleda jela, ali i serviranju. S napetošću u zraku, kandidati će čekati konačne odluke žirija, svjesni da će samo najbolji nastaviti svoje putovanje prema tituli MasterChefa.

Tko se večeras pozdravlja s titulom MasterChefa?

glasova:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju