Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Još jedan eliminacijski stres test je ispred kandidata MasterChefa, a još svega dva izazova su ostala do polufinala u koje je direktno ušla Gorana. Zadatak u kojem će ovoga puta kuhati četiri kandidata bit će repliciranje jela ispod zvona, a pod zvonom će se naći jelo člana žirija Damira Tomljanovića – brancin s kvarnerskim knedlima.

''Da bi uspjeli ovaj tanjur napraviti u zadanom roku morat ćete jako dobro isplanirati vrijeme'', rekao im je te objasnio kako da naprave pojedine komponente, ne otkrivajući detalje te im je napomenuo da je jako važno da ljuska brancina ostane hrskava.

Predstavljanje jela u kuhinji su pobliže popratili kandidati, a s galerije je sve gledala Gorana koja neće sudjelovati u izazovima sve do polufinala. ''Strašno mi je teško što nisam kuhala zadnji put i što neću kuhati opet. Nekako mi to stvara nervozu iako svi kažu da odmorim glavu. Teško mi je što svaku večer jedan manje dolazi u vilu. Htjela bih kuhati, došla sam kuhati'', kaže Gorana.
Ipak dobro je promotrila zadano jelo i procijenila da bi natjecateljima najviše poteškoća mogla predstavljati jedna komponenta. ''Mislim da će najveća caka biti u krumpirovom tijestu gdje ne smiju dodati previše brašna'', procijenila je Gorana.

Željki se svidio i ovaj tanjur te s velikim samopouzdanjem ulazi u ovaj izazov. ''Jako razigran tanjur i jako jednostavne stvari i mislim da nam Damir želi pokazati kako možemo s onim što imamo napraviti dobro jelo, a ne previše izmišljati'', rekla je Željka kojoj je jelo i jako ukusno.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju