Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Povratnički izazov se nastavlja. Ispali kandidati dobit će još jednu priliku skuhati jelo kojim će pridobiti žiri i time si otvoriti vrata za ponovni ulazak u MasterChef. Top sedam kandidata nisu potpuno blagonaklono dočekali povratak dvojice kandidata u show – Tihomira Bježančevića i Tomislava Markovića. ''Možda s jedne strane nije pošteno što se jedan dio ekipe vratio i čak su u mogućnosti izbaciti nas koji smo ovdje puno duže'', smatra Ivan.

''Svi koji smo došli u top sedam osjećamo se ugroženo zbog cijele situacije. Znamo na koji način smo se izborili i što smo prošli za ovo. Tako da je normalno i ljudski da se osjećamo ugroženo'', rekla je Ana.

Jutro u vili s dva nova člana ipak je proteklo veselo i puno šale, a Tomislava i Tihomira, kandidati su nazvali prema brojevima prema kojima su ispali – 8 i 11. ''Ima materijala za podbadanja i zezanja'', rekao je Tomislav. ''Doček je bio vrlo dobar. Osjećam da sam se vratio tamo gdje pripadam'', procijenio je Tihomir.

Kada su došlu u MasterChef kuhinju, svi osim Tihomira i Tomislava zauzeli su svoje radne jedinice, a njih su dvojica imala posebnu ulogu u izazovu koji je uslijedio. Budući da je ostalo još jedno mjesto za povratak u MasterChef kuhinji, u kuhinju su ušli i preostali ispali kandidati pred kojima je još jedna borba za povratak u igru, a za mogućnost povratka odlučili su se Marija, Vanja, Igor, Maja, Karmen i Marko.

Kako su odradili zadatak, kakva su jela skuhali, jesu li bili blizu ili daleko i tko će pobijediti u ovom izazovu i osvojiti pregaču doznat ćemo već večeras u Masterchefu.

 

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju