Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Kandidati MasterChefa u sljedećem gastroduelu putuju na more koje će ujedno biti i inspiracijska tema njihove nove gastro kreacije kojom će nastojati pridobiti naklonost žirija. Po upute za zadatak pred njima, u restoran ''Zrno Soli'' sa chefom Stjepanom Vukadinom ići će samo voditelji timova, a to su ovoga puta Zvijezdana Posavec koja je za svoj tim izabrala crvenu pregaču te Željka Bleuš kojoj je pripala plava pregača.

Lokacija grupnog izazova je ''Zrno soli'', a tema njihov stil kuhanja. ''Zadatak je osmisliti i napraviti jelo inspirirano najpoznatijim jelom tog restorana, pod nazivom 'najbolje od najboljeg''', rekao je Melkior. O čemu se točno radi Stjepan je objasnio samo vođama timova te će oni sve što su vidjeli i okusili morati prenijeti članovima tima. Restoran ''Zrno Soli'' gostima na tanjur pokušava prenijeti okus namirnice s okusom mora. ''To će biti vaš današnji zadatak. Probat ćete prenijeti taj prvotni okus. Imat ćete se priliku zaigrati s plodovima mora'', rekao im je Stjepan.

Završnim tanjurom koji će donijeti na ocjenjivanje žiriju, moraju dokazati da mogu napraviti jelo koje može biti na jelovniku ovog cijenjenog restorana.

Iako se pojedini kandidati osjećaju kao doma, Melikor ih je podsjetio da su ovdje ipak kako bi radili: ''Ovo će za vas biti radni izlet i još jedna prilika za testiranje MasterChef umijeća i timskog rada''.

''Bit će zeznuto ovdje kuhati, jer Stjepan će tražiti puno od nas. Ostalo nas je jako malo. Bit će pakleno'', kaže Gorana.

Koje će jelo Stjepan prezentirati voditeljicama timova Zvjezdani i Željki te koliko će one biti uspješne u ostvarivanju zadatka pred njima, doznat ćemo već večeras u MasterChefu.

 Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju