Ivana se našalila: „S obzirom na to da je žiri bio s nama u kuhinji možda možemo i njih nominirati“

Nakon humanitarnog gastroduela u kojem su kandidati MasterChefa ujedinili snage s Hrabrim telefonom, vrijeme je za analizu u kojoj će se žiri osvrnuti na jela koja su natjecatelji pripremili i iznijeli pred goste. Dok napetost raste kako se natjecatelji suočavaju s iščekivanjem ocjene jela koja su radili za važnu svrhu, ni ne slute kakvo ih iznenađenje zapravo očekuje.

„Imam osjećaj da smo svi napravili sve kako je trebalo biti, tako da je nepredvidivo. Čekat ću do kraja“, reći će Manuel te otkriti da ga je u gastroduelu tijekom kojeg su kuhali s kandidatima iz prošlih sezona najviše dojmio pobjednik MasterChefa Ivan Temšić.

„S obzirom na to da je žiri bio s nama u kuhinji možda možemo i njih nominirati. Ne bi ni to bilo loše“, našalit će se Ivana. Budući da su svi radili sve, svatko je pojedinačno bio ponosan na cijelo iskustvo posljednjeg gastroduela u ovoj sezoni. „Bez obzira na to što smo bili podijeljeni po pregačama, bili smo složni“, reći će Petar.

Iako su kuhali veliku količinu hrane i trebali izbaciti velik broj tanjura, točnije njih 195, svaki tanjur koji su napravili, naglasit će, mogao je ići van pred goste i nisu morali posegnuti za rezervnim tanjurima. Međutim, krema plavog tima nije bila one teksture kako su zamislili, ali su se snašli. Odlično kuhanje zavrjeđuje nagradu, pa je žiri odlučio da će sljedeći izazov kandidati odraditi sa sebi bliskim osobama. Tko će to biti ne propustite doznati u novoj uzbudljivoj epizodi MasterChefa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju