Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Iako je u MasterChefu još šest kandidata, samo pet će ih kuhati u eliminacijskom izazovu, budući da je Gorana osigurala mjesto u polufinalu u posljednjem stres testu u kojem je sudjelovala kao članica pobjedničkog tima. ''Osigurala sam si mjesto u polufinalu, ali me strah što neću kuhati nekoliko dana. Ne želim izgubiti tu rutinu'', kaže Gorana.

Svaki izazov od sada za kandidate je eliminacijski, a nakon svakog izazova jedan od njih će napustiti show. U sljedećem izazovu koji je pred njima replicirat će jelo člana žirija - Stjepana Vukadina ''Foie gras'' sa salatom od ukiseljenog povrća. Njegovo će jelo morati replicirati kako okusom tako i vizualno. ''Dat ću 100 posto od sebe i mrvicu više'', kazala je Zvijezdana prije odlaska u kuhinju.

Nakon što detaljno prouče jelo i Stjepan im objasni kako se radi pojedini dio, na radnim jedinicama kandidati će pronaći košarice u kojima će već biti pripremljene potrebne namirnice te recept za pripremu jela. ''Iznenadila me mahuna vanilije, nisam točno sigurna gdje ćemo je koristiti'', rekla je Zvijezdana nakon što je izvadila sve namirnice iz košarice.

Za kuhanje ovog hladnog, ali vizualno veoma atraktivnog predjela, imat će na raspolaganju 130 minuta te imaju pravo na još jedno pitanje koje mogu postaviti Stjepanu. ''Jako kompliciran zadatak, dosta komponenti i potrebna je velika organiziranost'', osvrnula se na zadatak pred njima Karmen.

Koliko će im komponente zadavati glavobolje, te tko će ipak podbaciti u ovom zadatku vidjet ćemo već večeras u novoj emisiji MasterChefa.

 

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju