Maja Jalšovec: ''Testosteroni su na vrhuncu!''

Sedmero kandidata MasterChefa ulaze u dva različita izazova. Jedni s više stresa jer ulog je veći, a drugi ipak s nešto manje jer nemaju strah od ispadanja. Prvo ćemo u narednoj emisiji gledati borbu natjecatelja za imunitet.



''Danas se osjećam kao bomba. Nema veze s kim se borim, bitno je da pobijedim'', rekao je Nikola Kotur kojeg ćemo gledati rame uz rame s Anitom Vuković, Lucijom Davidović i Leom Jurešićem. Oni će prvo imati kratki masterclass o pripremi slastica koje će im održati gost chef Luka Pavić.

Anita ističe kako inače ne radi slatko, a Lucija smatra da je Leo najjači u njihovoj pripremi. No, tko će ipak biti najuspješniji u pripremi slatkog jela po odabiru žirija – Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića otkrit ćemo nakon što probaju njihov lava cake kojeg će kandidati raditi prema receptu, ali s ostavljanjem svog malog pečata.

U drugoj rundi natjecanja imat ćemo priliku vidjeti kako će se sa slasticama snaći kandidati u stres testu: Ivica Višić, Marko Kolak i Luka Pisaevoli. ''Nas tri mesara radimo slatko'', komentirat će Luka, a Maja Jalšovec će kazati: ''Testosteroni su na vrhuncu!''

Imat će priliku koristi pomoć kolega s galerije, a za zadatak će dobiti raditi repliku zanimljive hrskave slastice Petre Jelenić.

Tko će osvojiti imunitet, a tko napustiti najpoznatiju kuhinju doznajte u sljedećoj epizodi MasterChefa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju