Maja Šabić prvi put u borbi za imunitet: ''Nisam ovo očekivala''

Od najbolje trojke koja će prva ući u vruću MasterChef kuhinju, Maji Šabić ovo će biti prva borba za imunitet. ''Dobrodošla u borbu za imunitet! Uvijek si bila u zlatnoj sredini. Ovoga si puta malo iskočila. Koji je razlog?'', pitao ju je chef Melkior Bašić, a ona je odgovorila da se jednostavno opustila. Svoje kulinarske snage odmjerit će s Leom Jurišićem i Anitom Vuković.

''U ovom izazovu protivnici nikad nisu lagani. Maja ima istančane okuse, ali meni je četvrta bora za imunitet, dva sam osvojila, možda bude i treća sreća'', komentirala je Anita. ''Kako vrijeme izmiče, imunitet sve više znači'', rekao je Leo prije izazova u nadi da će ga ovoga puta osvojiti.

Chef Stjepan Vukadin će im objasniti kako ovoga puta za osvajanje imuniteta moraju proći svega dvije faze, a ispostavit će se da se i u njima jako lako ''poskliznuti''. U prvoj će ih fazi čekati zvona ispod kojih su namirnice koje treba pogoditi u tri minute. ''Tri puta sam već izgubio u testu osjetila. Ovo je već tradicija i fokusiraju se svi na to da me oko toga zezaju'', komentirao je Leo.

U drugom će krugu morati pripremiti salatu, nutritivno dovoljno bogatu da može zamijeniti cijeli obrok. Pobjednik ova dva izazova može dobiti imunitet, ali žiri ga može i uskratiti. ''Ovo nam je jedna velika škola, svima troje, da ništa nije tako lagano'', kaže Maja te dodaje da nije očekivala povlačenje imuniteta. ''Doslovno te jedna žlica salate dijeli od imuniteta'', shvatit će i Leo.
U sljedećem izazovu, odnosno stres testu vidjet ćemo Luciju Davidović, Luku Marina, Marka Kolaka i Luku Piasevolija kako se natječu za ostanak u showu. Pri tom će morati replicirati jednu zahtjevnu salatu s velikim brojem komponenti.

Što mislite, tko će večeras napustiti MasterChef?

glasova:



Kome će to uspjeti, a tko će podbaciti u ovom izazovu i time si zatvoriti vrata MasterChef kuhinje, te napustiti show vidjet ćemo već večeras.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju