Napetost se može rezati nožem!

Anita Vuković ulazi mirna u nominacije za stres test, a Nikola Kotur već zna da će morati kuhati dok će pobjednički tim sve gledati s galerije MasterChef kuhinje. ''Znam da je Nikola bio prvi na tapeti po pitanju nominacija. Tada nisam razmišljala o tome, nisam taktizirala. Donijela sam odluku koja je meni bila najispravnija u tom trenutku, ali sam sigurno slanjem Nikole direktno u eliminacije, ljudima kojima bi Nikola bio prvi izbor otežala, jer njega više nema za nominacije'', objasnila je Anita. Kolege iz njezinog tima smatraju da je posao vođe tima odradila lošije jer je imala imunitet, a Marko Kotur je istaknuo da ne bi izgubili da su saslušali njegove savjete.



Osim za Marka nominacije su neizvjesne i za Luku Marina, Luku Piasevolija, Luciju Kerečin i Loru Cepetić. Kandidati s najviše glasova završit će u stres testu. ''Odlučio sam da ću se sad boriti za sebe i više ne popuštam nikome'', najavio je Nikola kako će se od dalje ponašati u MasterChefu. Najviše ga je pogodilo to što je dopustio da se njime manipulira te njegove i Markove ideje nisu bile prihvaćene.

S obzirom na to da je Luka Marin sudjelovao u izradi juhe zbog koje je i Nikola završio u eliminacijama, Anita je nominirala njega. Svoj glas za nominaciju dala je i Luciji zbog tahinija s kojim je imala poteškoće prilikom pripreme. Nakon što su svi kandidati dali glasove za nominacije i objasnili zašto su se odlučili baš za te natjecatelje, zbroj listića i konzultacije žirija pokazao je da u stres test osim Nikole idu još i Luka Marin, Lucija Kerečin te Lora Cepetić. Marko neće dobiti ni jedan glas. ''Svaki put dobijem zadatak u kojem nemam neku odgovornost, samo radim ono što mi kažu'', komentirao je Marko izostanak nominacija.

Što mislite, tko će večeras napustiti MasterChef?

glasova:



Kandidati će ovoga puta replicirati jelo svjetskog prvaka u izradi tjestenine chefa Jure Tomiča. No, jelo koje im predstaviti neće imati tjesteninu, nego sipu. ''Repliciranje jela dosta mi je zanimljivo. Probaš to jelo, čuješ izravne savjete kreatora tog jela, tako da mi je jako poučno prolaziti kroz te izazove koliko god možda izgledalo grozno'', otkriva Luka Marin.

Kako će se snaći Luka Marin i ostali kandidati te tko će od njih napustiti show doznajte već večeras u novoj emisiji MasterChefa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju