Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Slavna desetka ulazi u gastroduel u posebno svečanom tonu. Naime, u ovom timskom izazovu kuhat će na mjestu koje se često opisuje kao bajkovito, na imanju Luna i pokušati omogućiti jednom mladom paru koji priprema vjenčanje, gastroužitak iz snova.

''Mladenci obično kažu kako im je to jedan od najsretnijih dana u životu, pa se nadamo da će tako biti i ovaj put'', rekao je Stjepan prilikom prezentacije najnovijeg zadatka. Svaka svadba mora imati dobar svadbeni meni, a u ovom slučaju spremat će ih top deset kandidata u MasterChefu. Melkior je naglasio kako se od njih očekuje odlično ili vrlo dobro, nikako manje od toga te da će za pripremu menija na raspolaganju imati 120 minuta.

Mladi par za kojeg će svaki tim pripremiti svadbeni degustacijski meni izrazio je želju da meni ima pet sljedova – riblji carppacio, gazpacho juha, rižoto od povrća, biftek wellington i voćni tart. Mladenci će odlučiti koji će menu poslužiti na vjenčanju, a čiji meni izaberu, taj će tim u ovom izazovu odnijeti pobjedu.

Prije nego počnu kuhati, kandidati će se morati podijeliti u timove. S obzirom na to da je Ivan bio najuspješniji u posljednjem izazovu, dobio je priliku voditi jedan tim i izbrati vođu drugog tima. Izabrao je crvenu pregaču za svoj tim te odlučio da vođa suparničkog tima bude Roko koji je zadatak pred njima komentirao riječima: ''Nisam nikada bio na svadbi. Bar neću imati 'footprint' po kojem idu jela''.

Prvi put chef, Ivan je Istaknuo da je ''napokon dobio glavnu riječ''. Gorana se iznenadila izborom Roka za suparnika kazavši kako je vjerovala da će Ivan izabrati nekog starijeg za vođu suparničkog tima. Goranu je pak Roko izabrao za sucheficu objasnivši to time da u nju ima povjerenja, dok je Ivan za suchefa izabrao Tomislava. U Ivanovom timu će osim Tomislava kuhati još i Frano, Karmen te Zvijezdana, a u plavom timu uz Roka i Goranu još i Ana, Željka te Ema.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju