U vrijeme prikazivanja MasterChefa Nova TV je bila najgledaniji kanal, gledanija je bila od prvog konkurenta za čak 113 posto.

 Krenula je nova sezona MasterChefa, a da su gledatelji jedva dočekali nove kulinarske avanture kandidata, svjedoče i podaci gledanosti prve epizode koja je zabilježila 37,4 posto udjela u gledanosti. Prvu audicijsku emisiju MasterChefa u kojoj smo svjedočili prvim dodijeljenim bijelim pregačama, pogledalo je gotovo 440 tisuća gledatelja.

U vrijeme prikazivanja MasterChefa Nova TV je bila najgledaniji kanal, gledanija je bila od prvog konkurenta za čak 113 posto. Najgledaniji programski sadržaj ovog ponedjeljka bila je pak domaća serija ''Kumovi'', a jučerašnja epizoda ostvarila je 34,2 posto udjela gledanosti. Uz popularnu seriju Nove TV zabavilo se više od 480 tisuća gledatelja.

Najgledanija središnja informativna emisija bila je Dnevnik Nove TV koji je ostvario 34,7 posto udjela u gledanosti, a o vijestima iz zemlje i svijeta informiralo se na Novoj TV gotovo 440 tisuće gledatelja. Događaj koji je obilježio ovaj ponedjeljak svakako je posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II. Nova TV tako ovog ponedjeljka od 10 sati emitirala i specijalnu emisiju povodom posljednjeg ispraćaja britanske kraljice. Tijekom više od četiri sata gledatelji su imali priliku pratiti prijenos ceremonije uživo, ali i zanimljive analize kojima se objasnila cijela pozadina događanja. Ovaj specijal ostvario je udio u gledanosti od 22,2 posto te je u tom razdoblju emitiranja za 170 posto bio gledaniji od prvog konkurenta.

Izvor: UMTG, pružatelj podataka AGB Nielsen; ciljna skupina: 4+; razdoblje 19.9.2022.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju