Jedan od sretnijih izlazaka iz MasterChef kuhinje!

Drugi selekcijski krug u MasterChefu je gotov i sva mjesta među top 24 natjecatelja su popunjena. Uzbudljiva kulinarska emisija nastavlja svoj put prema vrhunskom kuhanju, a samo najbolji uspjeli su osvojiti prestižnu bijelu pregaču i nastaviti svoj put prema MasterChef vili.

Mirko koji je na audicijskoj emisiji oduševio sva tri člana žirija i dobio čak tri pregače, neočekivano je odustao, no to je otvorilo vrata drugim natjecateljima za dodatnu pregaču. Svi su bili svjesni da je ovo njihova zadnja prilika da impresioniraju žiri i pokažu svoje kulinarske vještine.

Prva skupina za glavnu je namirnicu dobila piletinu, a Stjepan je pitao kolege što bi oni pripremili. „Prva opcija je da bih skinuo kožu, eventualno je pekao na tavi da dobijem slano. Dobro bih posolio, da napravim čips“, otkrio je Melkior, a druga opcija mu je rolada ili rižoto budući da su u vrećicama natjecatelji dobili i rižu. Stjepan bi od glavne namirnice napravio ragu.

Kad je probao Sarino jelo Damiru je ono bilo fino, ali tanjur joj je bio zapackan. Unatoč tome dao joj je priliku u svom timu: „Svoju pregaču moram dati osobi koja me zbilja privukla na prvu i smatram da je zaslužila biti u MasterChefu“.

Drugu šansu dao je Luani te joj uručio crnu pregaču. „Ova mi pregača znači puno i potrudit ću se da je pretvorim u bijelu“, kazala je Luana.

Nakon što su Damir i Stjepan podijelili svoje pregače, Melikoru je ostala još jedna. U konkurenciji između Piera i Nine, ipak se zbog tehnike i okusa odlučio za Piera . „Pomiješani su osjećaji. Idem napraviti nešto bolje od ovoga što je bilo“, kazao je Piero.

No Melkioru je ostala još jedna crna pregača, pa ju je dao Nini. „Potonula sam radi greške koju sam napravila u kuhanju, ali nadam se da ću bolje proći u izazovu zadnja šansa“, rekla je Nina.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju