Kuhinja će gorjeti!

Kad uđu u MasterChef kuhinju, kandidate će na radnim jedinicama dočekati tave u plamenu, koje će simbolizirati izazov koji ih očekuje, a uskoro će saznati da je vrijeme za ciklus parova te da im je tema novog kuhanja „raj ili pakao“. Miroslav će hrabro izraziti svoj pristup: „Ja sam osoba koja kroz pakao dolazi do raja“, dok će se Meri zapitati: „Je li sad dolaze vatrogasci?“.

Za uspjeh i poraz bit će odgovorni u paru, odnosno zajedno s kolegom s kojim će kuhati na istoj radnoj jedinici. Pobjednici u zadnjim ciklusima Gaia i Ivan naći će se zajedno za radnom jedinicom pa će se i nadati da će pobijediti i u ovom nepredvidivom izazovu u kojem će morati raditi kompromise jedni s drugima i tako pokazati timski duh.

 

Jedna će osoba u paru dobiti kutiju koja označuje pakao, a druga raj te će morati odlučiti žele li da im kuhanje bude poput raja s laganim i nježnim namirnicama, ili pakleno s ljutim, intenzivnijim i izazovnijim namirnicama. Što će izabrati većina kandidata i hoće li žiri na tanjurima dobiti pakao ili raj od jela, doznat ćemo već večeras.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju