Pogledajte što vas očekuje u trećoj epizodi MasterChefa

Svi su na audiciju došli s jednim ciljem – osvojiti žiri, osvojiti pregaču i nastaviti natjecanje u MasterChefu. Pred žirijem su teške odluke, no kandidati moraju znati da svaka pogreška na tanjuru ima svoju cijenu.

''Trema je normalna. Mi kao kuhari svaki dan živimo s tim. Tu tremu danas iskoristite maksimalno, dajte sve od sebe, dajte sto posto'', poručio je Melkior Bašić kandidatima.

Neki kandidati će i u trećoj emisiji dobiti priliku nastavati natjecanje zahvaljujući svojim lijepim i ukusnim jelima, te potencijalom kojeg su pokazali na audiciji.

Atmosfera u kuhinji je vatrena, napetost raste, mnogi su gladni za pobjedom, a neki kandidati se suočavaju i bore sa svojim strahovima i emocijama…
Nova epizoda donosi maštovite tanjure, ali i pregršt zanimljivih priča kandidata koji su osim što su pokazali svoju strast i ljubav prema kuhanju, podijelili i neke svoje najemotivnije životne trenutke.

''Pokažite nam da imate ono nešto da nastavite svoj put dalje. Iznenadite nas, dodao je chef i član žirija Stjepan Vukadin. No tko će sve iznenaditi pozitivno, a tko i sebe razočarati tijekom audicije tek ćemo saznati u novoj uzbudljivoj emisiji MasterChefa.

 

''Za sreću mi treba samo pregača'', kaže jedna kandidatkinja. Nekima se ruke tresu ispred žirija, neki će opušteno pokazati najbolje od sebe, a u današnjoj epizodi vidjet ćemo kako se u kuhinji snalazi medicinski tehničar, profesorica matematike, profesionalni vozač, ekonomistica, vlasnik marketinške agencije…

Kome će se zapaliti tava, tko dobro podnosi pritisak i utrku s vremenom, a tko će pak pokazati toliko veliku strast prema kuhanju i emociju da će mu žiri dati čak i drugu šansu, saznat ćemo uskoro.

Potraga za najboljim kuharima se nastavlja, ne propustite treću epizodu MasterChefa te saznajte tko će osvojiti svoj cilj i napustiti najpoznatiju TV kuhinju s pregačom, tko će se svoje emocije uspjeti prenijeti na tanjur te s kakvim sve pričama kandidati ulaze u najpoznatiju TV kuhinju.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju