"Obriši sve, meni ovo ništa ne valja"

Zahtjevni „gosti iz pakla“ kandidatima MasterChefa svojim komentarima zagorčali su slaganje menija u posljednjem gastroduelu.

Sarin crveni tim kupio je Manuela, Petra, Ivanu i Dominika, a u timu Ana-Marie, u plavim pregačama za pobjedu u ovom izazovu bore se Gaia, Luka, Lara i Josipa. Svaki tim priprema po dva jela – jedno slano i jedno slatko te ga treba poslužiti na devet tanjura. Osim za žiri, natjecatelji kuhaju i za posebne goste koji isto tako imaju i vrlo posebne gastro želje. „Mislim da su gosti zahtjevni. Imaju sto želja“, komentirala je Gaia.

Kandidati su morali pripremiti piknik jela prilagođena gostima u zadanom vremenu od 90 minuta. Dok su timovi dogovarali meni, gosti su gledali sve s galerije, ali i prilazili im i komentirali, upadali im u riječ te kritizirali ideje.

Iako su menije dogovorili u MasterChef kuhinji, timovi su kuhali u prirodi. Sarah je istaknula kako je njezin tim htio napraviti hranu prilagođenu svima. Isto su razmišljali i u plavom timu, pa su se odlučili za tradicionalno jelo – piletinu s mlincima.

 

No prije posluživanja gotovih tanjura, kandidate čeka jedno veliko iznenađenje koje će im pomrsiti planove oko menija. „Meni apsolutno ništa nije jasno“, komentirat će Manuel, a o čemu se radi doznat ćemo u sljedećoj epizodi MasterChefa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju