Kulinarska simfonija MasterChefa

Uz uzbuđenje koje je ispunilo kuhinju, pokazalo se da, iako suprotstavljeni, timovi mogu raditi u duhu zajedništva kada je u pitanju velika količina tanjura koju su morali pripremiti za humanitarnu večeru, u posljednjem gastroduelu ove sezone u kojem su kuhali za Hrabri telefon. Unatoč međusobnom rivalstvu, borbu za osvajanje pehara ostavili su po strani i jedni drugima pomagali u pripremi ove velike večere.

Kuhanje je bilo ispunjeno raznolikim izazovima – od broja tanjura do veličine kuhinje u kojoj su radili, ali kandidati su zajedničkim snagama pristupili pripremi jela. „Humanitarna je akcija i zato je još veći žar bio u kuhanju i ljepše je bilo kuhati. Posebno nam je drago jer smo izbacili jako dobra jela i nismo ništa zeznuli. Zadovoljan sam“, kazao je Marko, dodajući da su svi natjecatelji bili sretni i ponosni na postignute rezultate.


Zbog rekordnog broja tanjura pripremljenog u MasterChefu, žiri je s oduševljenjem zapljeskao sudionicima, ističući kako su crveni i plavi tim djelovali kao jedan tim. „Sve smo radili kao jedan tim, a ne kao crveni ili plavi“, konstatirao je i Dominik, čime je naglašena snažna povezanost među natjecateljima, bez obzira na timsku pripadnost.

Osim što su brojni gosti imali prilike uživati u ukupno šest sljedova jela s MasterChef potpisom, za veselu atmosferu pobrinula se pjevačica Domenica Žuvela koja ih je tijekom večere zabavljala svojim hitovima.


Podsjetimo, Hrabri telefon pruža direktnu pomoć i podršku zlostavljanoj i zanemarenoj djeci i njihovim obiteljima, djeci mladima koji imaju teškoće s mentalnim zdravljem, bavi se i radom na prevenciji nasilja nad i među djecom. U akciji možete sudjelovati i vi pozivom na humanitarni broj telefona 060 9005 (cijena poziva/donacije 0,83 eura/6,25 kuna).

 

No koji će tim – crveni ili plavi – odnijeti pobjedu, ostaje za vidjeti u sljedećoj epizodi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju