Matei Negovetić i Gordana Brlek nisu prošli u TOP 19

Nakon što su podijelili 21 pregaču, žiri je ipak odlučio dati još jedan, eliminacijski izazov kandidatima jer je bilo samo 19 mjesta u borbi za MasterChef vilu. Zadatak je bio relativno jednostavan, ali žiri je bio strog u ocjenjivanu. Osim Mateija Negovetića na ovom je izazovu pala i Gordana Brlek.

Premda žale što su kratko sudjelovali u MasterChefu jer su izgubli priliku da nauče nove tehnike i recepte, zahvalni su mentorima što su ih izabrali. Matei ističe da bi volio biti smiren poput Melkiora, a Gordani se sviđa Damirov stil kuhanja te profesionalnost i ozbiljnost. 

 

Kada je riječ o favoritima, Gordana priznaje da su joj većinom muški kolege privukli pozornost svojim kulinarskim znanjem, no ne želi istaknuti nikoga pojedinačno, dok Matei već ima svoje favorite. Također, neslavno priznaje da mu se jedan kandidat nije svidio jer je odlučio "gaziti druge" samo kako bi dogurao što dalje, za razliku od drugih koji su bili podrška. O kome je riječ, pogledajte u videoisječku!

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju