„Moram priznati da je više u kuhinji moj muž, ja se tu njemu ne petljam“

Predzadnja domaćica ovoga tjedna u 'Ribi na torti' je Marina Kostelac, glumica Zagrebačkog kazališta lutaka koja će dati sve od sebe da ribicama i općim dojmom prestigne Bornu Kotromanić i Miju Rkman. Osim ukusne večere, Marina će atmosferu začiniti lutkarskom predstavom u kojoj će sudjelovati cijela ekipa. Svatko će imati svoju ulogu, a tko će se najbolje snaći, ostaje za vidjeti.

„Moram priznati da je više u kuhinji moj muž, ja se tu njemu ne petljam, on voli voditi glavnu riječ. Ja ću njemu malo prepustiti da on pokaže što zna“, iskreno će priznati domaćica, spremajući namirnice u Pažaninovoj smočnici. U ovotjednom izazovu Pažanin kandidatima oduzima jednu namirnicu, ali zauzvrat dodaje zamjensku. Marini će tako oduzeti kisele krastavce, ali će joj zato dodijeliti kapare.

Budući da je ekipa procijenila kako Marina na prethodnim večerama nije bila najaktivniji član, očekuju da će propušteno nadoknaditi na svojoj večeri. „Siguran sam da će Marina biti malo glasniji domaćin nego što je bila gost na zadnje tri večere i vjerujem da će se super snaći u toj ulozi“, poručit će Darko.

Hoće li Marina ispuniti njihova očekivanja, ne propustite pogledati večeras u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju