Bivši natjecatelj Supertalenta na audiciju dolazi s brancinom, iako u životu nije očistio ribu

 Voli kuhati, voli crossfit i voli svoju mačku Zdenku, a sada je došlo vrijeme da se prijavi na MasterChef. On je 37-godišnji Mirko Barišić koji živi u Luksemburgu i osim za MasterChef pregačom, u potrazi je i za ženom. Na natjecanje ga je prijavio prijatelj koji smatra da Mirko odlično kuha i koji mu je došao pružiti podršku na audiciji. Na Mirkovom će se tanjuru naći orijentalna teletina kojom će pokušati osvojiti žiri. No, hoće li to biti dovoljno da osvoji pregaču i možda pokoje žensko srce?

Osim njega, imat ćemo priliku vidjeti i veseljaka Mladena Fajfarića iz Varaždina kojega su gledatelji već imali prilike na malim ekranima gledati u emisiji Supertalent. Iako nema nikakva iskustva u kuhanju, to ga nije omelo da se prijavi u najpoznatiju televizijsku kuhinju. Njemu inače kuha majka, a sada se po prvi put odvažio primiti nož i kuhaču u svoje ruke i to pred kamerama. „Nekad idem u dućan i tamo si kupim nešto za jesti“, rekao je i iako nikada nije čistio ribu u životu, na audiciju donosi brancina kojeg još nikada nije ni jeo.

U posljednjoj, šestoj audicijskoj emisiji MasterChefa smijeha i dobrog raspoloženja neće nedostajati, dok natjecatelji pokušavaju svojim jelima osvojiti pregaču i svoje mjesto za poznatim štednjakom. Stoga ne propustite upoznati posljednje natjecatelje koji će se na audiciji nastojati izboriti za svoje mjesto među top 24 najbolja kandidata.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju