Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

 Na razgovoru o poteškoćama koje su imali tijekom gastroduela Marija, ali i ostali članovi plavog tima, iznijeli su velike kritike na račun Frane, istaknuvši kako nije timski igrač. ''Sad se stvarno pokazalo da Frano nije nikakav timski igrač. Mislila sam da kad ga se usmjeri, on će raditi. Radio je u početku. Trebao je pomagati. No, uvijek moramo imati rasprave hoće li on nešto napraviti ili ne'', pojasnila je Marija.
''Imam dovoljno životnog iskustva i formirana sam ličnost i nemam namjeru ispravljati nečiji ego na način da mu dopuštam da mi soli pamet'', kaže Frano te dodaje da se u timu osjećao beskorisnim.
''Stalno nas je ispravljao u nečemu što nije trebalo'', rekla je Željka, a Frano je istaknuo kako bi volio da su radili kompleksnije jelo: ''Mislim da smo mogli napraviti više u 90 minuta''.

Žiri je primijetio upravo to - nakon što su timovi pripremili sve za kuhanje bili su besposleni i bilo je prostora za kompleksnije jelo. ''Mogli smo napraviti kompleksnija jela, ali smo isto tako u startu razmišljali za koga kuhamo. Nismo se htjeli igrati sa začinima'', objasnio je Roko. Nakon ovog objašnjenja žiri ih je upozorio da su počeli podcjenjivati ljude, jer možda ne znaju svi dobro kuhati, ali svi znaju što je ukusno a što nije.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Drugi problem za žiri bilo je da se nije znalo tko su chefovi, a tko suchefovi te da im se činilo da glavu riječ u plavom timu ima Ivan, dok je to u crvenom timu bio Roko. ''Htio sam svima dati na važnosti, posebno Roku'', opravdavao se Tihomir na što ga je žiri pitao zašto onda nije njega odabrao za suchefa. ''Velik teret sam stavio na svoja leđa. Preuzimam odgovornost za sve pogreške koje su se eventualno dogodile, a sve dobro pripisujem timu'', istaknuo je Tihomir.

Kod plavog tima glavno je jelo prezentirao Ivan koji nije bio ni chef ni suchef. ''Ivan je dosta dominantna osoba, ali on nije sam krenuo prezentirati jelo nego sam mu ja rekla da ga prezentira'', rekla je Marija potaknuta izjavom Damira o tome tko je preuzeo vodstvo.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju