Dominik čvrsto drži karticu imuniteta: „Mislim da su ljubomorni“

Nova kutija iznenađenja skrivat će pravo iznenađenje za kandidate. Što će kuhati ovisit će o ograničenjima koja će svatko dobiti zasebno. „Sve mi je gore, ovo je i psihički i fizički naporno“, komentirat će Luka zahtjevnost MasterChef kuhinje koja postaje sve veća, a Lara će napomenuti da ju je MasterChef iskustvo ojačalo. „Meni je od sada svaki dan finale, a vidjet ćemo dalje“, kazat će Petar prije nego kandidati otkriju s kojim će ograničenjem kuhati.

Dominik će i ovoga puta svoju platinastu karticu donijeti sa sobom u kuhinju kako bi žiriju dokazao da je još uvijek ima. A koliko će dugo biti u njegovim rukama, ovisit će o pobjedniku ovog izazova koji će moći birati hoće li izazvati Dominika i kuhanjem preoteti karticu imuniteta.

„Mislim da su ljubomorni. Nekoliko puta su mi rekli zašto sam je ja dobio, da je trebao netko drugi. Ali mama me naučila da imam dva uha – u jedno unutra, iz drugog van“, ispričao je Dominik.

Pobjednik večerašnjeg izazova imat će mogućnost izazvati Dominika i preoteti mu karticu imuniteta. Uključite se tijekom emisije i putem http://masterchef.hr/glasaj dajte svoje mišljenje na pitanje koliko će dugo Dominik zadržati platinastu karticu.

Kome će poći za rukom da bude Dominikov prvi izazivač, doznajte večeras u MasterChefu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju