Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Tomislav, Roko i Gorana trojac je kojeg ćemo u sljedećoj emisiji MasterChefa gledati u eliminacijskom sučeljavanju. ''Ostalo nas je više cura nego muških pa bi bio red da jedna cura ispadne da se to nivelira'', procjenjuje Gorana koja napominje da joj se ''i ide i ne ide doma''. Njezin suparnik u sučeljavanju, Tomislav koji se istaknuo svojim kulinarskim vještinama u pripravljanju mesnih jela, pred eliminacije kaže: ''Borim se uvijek do kraja. Bitno mi je da imam priliku za borbu. Ja bih volio ostati. Mini cilj koji sam si zadao je top pet i koračam prema tome''.

Roko pak smatra da ovoga puta u eliminacijsko kuhanje ulazi hladne glave te da je smireniji nego prošlog puta kada se slomio nakon što je shvatio da jedva hvata ritam sa zadanim vremenom pa mu jelo nije ispalo onako kako se nadao. U iščekivanju stres testa Ana se rasplakala, jer i sebe smatra odgovornom zbog toga što je Roko završio u eliminacijama. ''Nema riječi kojima bih opisala današnji dan'', komentirala je Željka jer se u vilu neće vratiti jedan od njoj tri najdraža kandidata.

Prije nego počne zadatak koji će za jednog od troje natjecatelja biti posljednji u užarenoj MasterChef kuhinji, žiri - Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović, dat će im priliku da zarade jednu prednost. Naime, u mini izazovu koji će im osigurati pet minuta prednosti u odnosu na ostalo dvoje kandidata, Gorana, Roko i Tomislav moraju napraviti deset savršenih jaja na oko.

Svatko će dobiti 30 jaja i četiri tave te neograničeno vrijeme, a dok se oni utrkuju u tome da što prije izvrše ovaj naoko jednostavan zadatak, žiri će ih nadgledati. U slučaju da je jaje neispravno, žiri ga neće priznati. Neispravno jaje smatrat će se sirovo, prepečeno i ono koje nije lijepog oblika. ''Možda vam se to čini malo, ali gledajući u prethodne stres testove baš tih pet minuta može biti presudno'', kaže Stjepan.

Kako bi zadržali svoje mjesto u MasterChef kuhinji, kandidati će potom replicirati jelo kojeg je kreirao Robert Predrag Žmire, bivši kandidat MasterChefa koji im je otkrio: ''Meni je MasterChef drastično promijenio život. Otvorio sam restoran, radim ono što želim raditi, ono što volim raditi. Ako imate cilj držite se njega…''.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju