Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Natjecanje između crvenog i plavog tima ponovno je neke dovelo do eliminacijskog izazova, a druge ne samo spasilo nego im omogućilo i da kao grupa osmisle i pripreme tulum kojim će proslaviti svoju pobjedu.

U novoj emisiji MasterChefa žiri će s oba tima razgovarati o jelima koje su radili u međusobnom nadmetanju, procesima koje su prošli kako bi jela dovršili te što su pri tome mogli raditi bolje, a što im je pošlo za rukom. Budući da je Frano briljirao u čišćenju kokota, za to je dobio pohvale cijelog tima, naročito voditeljice plavog tima Eme koja je priznala kako u početku baš i nije imala povjerenja u to da će Frano dobro izvršiti zadatak: ''Nisam znala da Frano toliko dobro barata s tim''. U rezimiranju natjecanja voditeljica crvenog tima Željka, povjerenja pak nije imala sama u sebe. Žiriju je priznala kako nije imala dovoljno samopouzdanja te da se potpuno oslonila na svoj tim. No, u njezinom timu netko je posebno razočarao. Riba koju je Filip trebalo očistiti u pet minuta, bila je očišćena nakon 20. ''Sad znamo da nije tako siguran s ribom i da ćemo tu ulogu prepustiti nekom drugom'', komentirao je Ivan gaf koji im je oduzeo dragocjeno vrijeme u pripremi jela.

Gledatelji će imati prilike vidjeti koji je tim odnio pobjedu u prošlom izazovu, nakon što im žiri koji se sastoji od chefova Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića, pokaže bodove koje su zaradili. Žiri će posebno ocjenjivati predjelo, a posebno glavno jelo. Tako će svaki tim dobiti ukupno šest ocjena koje će se zbrajati. Najveći mogući broj bodova po jelu je 10, no koliko će žiri biti darežljiv tek ćemo vidjeti.

Tim koji osvoji najmanje bodova ostaje u MasterChef kuhinji gdje će se morati nositi s novim kulinarskim zadacima koji će presuditi tko ostaje u show, a za koga je igra gotova. Jedan od zadataka bit će i fletiranje ribe. Kandidati će pri tome imati prilike naučiti dvije tehnike filetiranja od Stjepana, a i sami će morati na što kvalitetniji način filetirati što više ribe.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Dok će se gubitnički tim morati boriti u eliminacijskim izazovima, pobjednici će svoj trijumf i slobodno vrijeme provesti planirajući tulum u vili.

Emisiju "MasterChef" pratite od utorka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju