Stjepan: "Boom u ustima! Kapa do poda."

Uzbudljivo kuhanje u omiljenom showu zadalo je kandidatima glavobolje, ali ih i zabavilo. Parovi zavezani jedni za druge, kuhali su naizmjence, ali ideja za jela nije im nedostajalo. Petar Tucman zamislio je da u paru s Miroslavom napravi jelo koje će ga podsjećati na Pariz. No od ideje do realizacije i njima i drugim parovima put je bio otežan.

„Ne vidim kako bismo jelo koje smo zamislili mogli dovršiti u zadanom vremenu“, rekao je Petar Tudja tijekom kuhanja. Piero i Manuel su također tijekom kuhanja shvatili da neće moći dovršiti jelo koje su osmislili.

„Mislim da smo bili uspješni samim time što nitko nije pao“, komentirala je Asmira nakon kuhanja u paru s Josipom s kojim je bila zavezana pregačom. Antonia i Dominik su kuhali zajedno, a Dominik je zaključio kako su jedno drugome bili i mentori i učenici. „Ona je od mene učila tehnike, a ja od nje okuse“, kazao je Dominik. Gaia koja je kuhala s Meri, istaknula je kako se najviše od svih kuhanja umorila danas.

Lara i Ivana donijele su tanjur s burekom i finim umakom od cvjetače i manga, na koji je žiri zapljeskao nakon što je probao.

„Ovo je reakcija koju svi priželjkuju u MasterChefu“, rekla je Ivana. „To je velika nagrada kad dođeš bez ideje, a onda dobiješ pljesak od sve trojice“, rekla je Lara. Stjepan je toliko nahvalio jelo da je rekao svima da mu je žao što ga ostali kandidati ne mogu probati.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju