Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Top sedam kulinarskih kandidata koji su preostali u MasterChef kuhinji, dočekat će veliko iznenađenje. Kada podignu kutije koje se nalaze na njihovim radnim jedinicama u sklopu zadatka ''mistery box'', ispod njih, na čuđenje natjecatelja - neće biti ničega. Osim ispod Goranine kutije koja slavi rođendan, pa joj je žiri pripremio šareni poklon koji ju je veoma razveselio. ''Baš ugodno iznenađenje'', rekla je Gorana.

Nakon kratkog veselja zbog Goraninog poklona, kandidati će doznati zašto se ispod njihovih kutija nije nalazilo ništa. ''Malo je drugačija kutija iznenađenja. Dragi naši kandidati, top sedam MasterChef kuhara, danas vi nećete kuhati'', priopćit će im Damir te nastavio: ''Danas ćete gledati kuhanje s galerije.'' A to će učiniti stoga što će ovoga puta kuhati njihovi bivši kolege koji će se boriti za ponovni ulazak u MasterChef kuhinju, a samim time za pobjedu.

U kuhinju su došli kandidati koji su do sada ispali, a koji su mogli, htjeli i izrazili želju za ponovi povratak. Za kuharske jedinice tako će ponovno stati: Karmen Jurčić, Maja Mandić, Marija Gregurić, Tomislav Marković, Tihomir Bježančević, Igor Ivanović, Marko Krznarić i Vanja Agić. ''Vratila su mi se sva sjećanja, svi osjećaji koje sam imao dok sam bio unutra. Doduše nisam bio toliko dugo, ali sjetio sam se svega i onda sam pogledao u galeriju i vidio sve njih. Osjećala se pozitivna energija'', ispričao je Igor. ''Da se mogu vratiti neke bih stvari napravio drugačije. Na primjer, promijenio bih cijelu strategiju'', dodao je ovaj kandidat.

''Kad sam bila vani svi su mi nedostajali. Prvih nekoliko dana razmišljala sam što se događa, što rade, što novo uče. S vremenom je postalo lakše, ali sada kad sam ih opet vidjela, osjećaju su eksplodirali'', rekla je Maja. ''Bit ću puno opušteniji i sigurniji u sebe da mogu dati sve od sebe, a onda ćemo vidjeti što će se biti'', istaknuo je Marko.

U večerašnjoj emisiji dvoje od kandidata povratnima svojim će jelom sa zadanim namirnicama osvojiti bijele pregače i time zaslužiti povratak u najpoznatiju tv kuhinju.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju