Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Kandidati crvenog tima koji su izgubili u gastorduleu, a nemaju imunitet spremaju se za eliminacijski krug. Jedan od njih napustit će MasterChef i oprostiti se od ostalih. ''Veselim se ovom eliminacijskom izazovu. Siguran sam da ću naučiti nešto novo i siguran sam da će gostujući chef pripremiti nešto spektakularno za nas'', kaže Filip koji je vodio gubitnički crveni tim, ali je imunitet na koji je imao pravo, poklonio svom suchefu Roku.

U iščekivanju eliminacijskog kruga, Gorana kaže da neće biti emocija kod njezinog izbora kandidata za stres test: ''Posao je posao, družba je družba''. Ema je bila u stres testu već dva puta, ali to ne vidi kao svoju prednosti: ''Njihovo ne sudjelovanje u eliminacijskim izazovima ništa ne znači i imam konkurenciju.''

''Bilo bi mi žao da ispadnem. Mislim da nisam još uspjela pokazati ono što znam'', rekla je Željka koja dodaje da sanja jela i da bi bilo šteta da svi ne vide njezine snove. Karmen će na galeriju donijeti plišanu igračku zeku, koja će označavati podršku Željki s kojom se u showu najviše zbližila. ''Crveni tim je bio prilično uvjeren da će osvojiti gastroduel. Nekada ta velika samouvjerenost i nije baš dobra'', kazala je Karmen koja je u prošlom izazovu bila u pobjedničkom plavom timu. ''Što god da mi se dogodilo, najgore su mi nominacije i zato me lovi grč. Ali treba i to proći i u životu imati lijepe i loše dane'', kaže Željka.

Svatko od članova crvenog tima dat će nominaciju dvoje kandidata iz svog tima za stres test. Nominirati neće moći Roka koji je dobio imunitet od Filipa i Tihomira koji je u prošloj emisiji izborio svoj imunitet. ''Imam sreću da je bilo kandidata koji su bili slabije karike'', istaknuo je Tihomir.

Natjecatelje koji budu nominirani ovoga puta u stres testu očekuje jedan posebno sladak zadatak pun živih boja. Morat će replicirati slasticu primamljiva izgleda - Choux s rabarbarom i jagodama, i to prema receptu nekadašnje natjecateljice MasterChefa, a danas uspješne slastičarke, Ivane Čuljak - Lošić.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do srijede i u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju