Replike su bile toliko loše da je žiri odbio ocijeniti tanjure

Prilikom replike jela, kandidati su morali jako dobro rasporediti svoje vrijeme, jer namirnice i komponente bile su brojne. Za pripremu su imali 60 minuta. Miroslav je u ovom testu imao strategiju raditi od lakih komponenti prema težima, a pomagao mu je Dominik. Asmiri je pomagala Antonia, a Ivani Luka. „Dosta mi znači Lukina pomoć, mislim da bih bila dosta izgubljena bez njega. Nije mi ovo područje koje volim, treba mi taj vojnički pristup i time mi daje veću motivaciju i želju“.

Najbolji od svih tanjura bio je onaj kojeg je pripremila Ana-Maria, a najlošije je jelo replicirala Asmira za koju je ovo kraj MasterChef putovanja. „Bilo je teško čuti za Asmiru jer se pokazala kao jedna od boljih kuharica“, rekla je Ana-Maria.

Nakon što je saznala da je ispala, Asmira je objasnila kako je imala poteškoće s repliciranjem jela. „Malo mi je žao, a malo se i radujem“, dodala je Asmira.

„Drago mi je što sam bila dovoljno hrabra da se uputim na ovaj put i da probam sve ovo. Bilo mi je to nevjerojatno, kao neki san iz kojeg se treba probuditi. Želim da me pamte po tome da sam bila tolerantna prema svima, da sam nesebično dijelila svoje znanje, da sam svima rado pomagala“, kazala je Asmira za kraj.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju